MoneyPass Prepaid Card

Rating: 0.00 (Votes: 0)

MoneyPass App:

Bekijk uw saldo, transacties en waardeer op via de MoneyPass App.

In landen als Engeland en Duitsland bestond het fenomeen al langer, maar voor Nederland is het betrekkelijk nieuw. De prepaid creditcard moet eerst opgewaardeerd worden voordat hij gebruikt kan worden. Daardoor kan de gebruiker nooit rood staan.

MoneyPass is aan de ene kant een oplossing voor mensen die vanwege een BKR-toetsing geen creditcard kunnen aanvragen. Die toetsing is voor de prepaid creditcard niet nodig. Aan de andere kant is het een uitkomst voor mensen die niet achteraf verrast willen worden door een hoge rekening of hoge rentes. Door de kaart vanachter de computer tot maximaal € 3750,- euro op te waarderen, bepaalt de gebruiker zelf hoeveel geld ermee uitgegeven wordt.
De prepaid creditcard biedt de voordelen van een creditcard, zonder de nadelen, doordat er geen BKR-toetsing nodig is maken wij de kaart voor een grotere groep mensen bereikbaar. In feite is het gewoon een Mastercard."

De prepaid creditcard van MoneyPass is geschikt voor betalingen van apps in de Apple Appstore, Itunes en dergelijke. Met deze prepaid creditcard van MoneyPass kunnen de mensen winkelen op de buitenlandse websites
zoals dealextreme.com, ioffer.com enz. Natuurlijk kunt u ook met de prepaid creditcard van MoneyPass borg staan voor een huurauto of geboekte hotelkamer. Met de normale pinpas die u van de bank heeft gekregen zoals die van de Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank is dit niet mogelijk.

Ook heeft de prepaid creditcard MoneyPass een extraatje, “de Partnerkaart” De Partnerkaart is gekoppeld aan de hoofdkaart. Als een vriend of familielid in het buitenland plotseling geld nodig heeft, kan de kaarthouder in realtime direct geld overboeken naar de partnerkaart. De ontvanger heeft het geld direct tot zijn beschikking.

Kortom; een prepaid creditcard die overal ter wereld op dezelfde manier te gebruiken is als een creditcard.


MasterCard en de MasterCard Brand Mark zijn geregistreerde handelsmerken van MasterCard International Incorporated. De kaart wordt uitgegeven door Wirecard Card Solutions Ltd ("WDCS") conform de licentie van MasterCard International Inc WDCS is geautoriseerd door de Financial Conduct Authority om elektronisch geld uit service-activiteiten uit te voeren onder de Electronic Money Regulations 2011. http://www.fsa.gov.uk/register/2EMD/2EMD_MasterRegister.html (Ref: 900051)
Based on 0 Votes and 0 User Reviews
5 Star
0
4 Star
0
3 Star
0
2 Star
0
1 Star
0
Add Comment & Review
We'll never share your email with anyone else.
Other Apps in This Category